TMMOB ÜYESİ KADINLAR 8 MART’I KUTLADI

TMMOB üyesi kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirirken, 8 Mart’ta gece yürüyüşüne, 10 Mart tarihinde ise mitinge katılım gösterdiler.

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu Kadın Çalışma Grubu tarafından Dünya Kadınlar Günüm dolayısıyla 9 Mart 2019 tarihinde bir etkinlik gerçekleştirildi. MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi Akdeniz Salonu’nda gerçekleşen etkinlik İç Mimar Deniz Tezer ve Müzisyen Selçuk Beltan’ın müzik dinletisi ile başlarken kısa film gösterimleri ile devam etti. “Modern Hayat Ezgisi”, “Yeryüzünde Son Gün”, “Prenses Model” ve “Büyü Bozumu” filmlerinin gösteriminin ardından DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Film tasarımı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dilek Tunalı moderatörlüğünde film yönetmenleri ile bir söyleşi gerçekleştirildi. Etkinlik, Hüseyin Özdoğan yönetimindeki MMO İzmir Şubesi Ritim Topluluğu’nun gösterisi ile sona erdi.

TMMOB üyesi kadınlar 10 Mart 2019 tarihinde ise İzmir Kadın Platformu tarafından Alsancak Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen Dünya Kadınlar Günü mitingine katıldılar.