DAİMA HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

  • TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu olarak 30 Ekimde yaşadığımız deprem felaketi sonrası çalışmalarımıza devam ediyoruz.
  • Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi ve Yer Çizenler Herkes İçin Haritacılık Derneği tarafından oluşturulan www.izmirdepremi.com web sitesinin kullanımına başlandı.
  •  Oluşturulan web sitesi üzerinden depremde etkilenen binaların hasar durumunun tespiti ve raporlanması için İl Koordinasyon Kurulumuzun gönüllüleri tarafından Mimarlar  Odası İzmir Şubesinde kurulan atölye ile site üzerinden yapılan hasarlı bina bildirimleri devamlı olarak arşivleniyor.
  • Vatandaşlarımızın site üzerinden bildirdiği talepler doğrultusunda, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından hasar tespit eğitimi almış üyeler, sahada gerekli incelemeler yaparak ücretsiz teknik danışmanlık hizmeti veriyor.
  • Depremden etkilenen vatandaşlarımız için Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi organizasyonunda, çadır alanında çocuk ve ailelere yönelik etkinlik yapılması, alandaki ihtiyaçların belirlenmesi ve yardım toplanması, çadır alanlarındaki altyapı eksiklerinin tespit edilerek İBB ile koordinasyonun sağlanması konusunda çalışmalar yürütülüyor.

Yaralarımızı sarmak ve halkımızın yanında olmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER.